Belediye başkanlığımızın girişimleriyle ve KOP İdaresinin finansman desteğiyle Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından yürütülecek olan KOP  projesi kapsamında  Kasabamız Gözağacı mevkinde yapılacak olan kapalı sistem sulama projesi onaylanarak ön protokol imzaları atıldı.Nevşehir KOP İdaresinde gerçekleştirilen imza töreninde Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin’in imzasıyla yaklaşık 12 milyon TL maliyeti olan destek paketi uygulamaya konuldu.

Belediye Başkanımız Bayram Yılmaz onaylanan projeler içerisinde en yüksek maliyetli projenin kendilerine ait olduğunun altını çizerek bu projenin onaylanmasında ve bu projede emeği geçen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Başta olmak üzere,Sanayi ve Teknoloji bakanımız Sayın Mustafa Varank’a,Sayın Nevşehir Valimiz İnci Sezer Becel’e,İl başkanımız Sayın Ali Kemik Kıran’a,Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye,KOP Başkanımız Sayın Mahmut Sami Şahin ve ekibine,İl özel idaresi genel sektereterimiz Sayın Kamil Duru’ya,İl genel meclis başkanımız Sayın Gürbüz Dinç ve Nezdindeki il özel idare teknik personellerine Kasaba halkım ve Şahsım adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım. Kasabamız ve Milletimize hayırlı uğurlu olsun diyerek teşekkür ve temennilerini dile getirdi.