Belediyemiz tarafından geleneksel olarak düzenlediğimiz 6. iftar yemeği proğramı bu yılda belediyemiz düğün salonunda gerçekleşti.

Koronavirüs önlemleri kapsamında 2 yıl aradan sonra tekrar halkımızla iftar yemeğinde bir araya geldik. Kasaba halkımızın yoğun ilgi gösterdiği iftar proğramımıza teşrif eden eski Konya büyük şehir belediye Başkanı Ak Parti MYK Üyesi Konya milletvekili Sayın Tahir Akyürek,Akparti İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran,Nevşehir Akparti Milletvekili Sayın Mustafa Açıkgöz,Nevşehir Belediye başkanımız Sayın Mehmet Savran,İl genel meclis başkanımız Sayın Gürbüz Dinç,İl özel idaresi genel sekreterimiz sayın Kamil Duru,Nar Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Özçelik ,Göre belediye başkanımız Sayın Mustafa Topcu,Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Ateş, Akparti gençlik kolları başkanımız,Akparti Merkez ilçe başkanımız başta olmak üzere tüm Akparti teşkilatımız ve yöneticilerimize ayrı ,ayrı teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.