Sulusaray Belediye Başkanı Bayram YILMAZ’ın öncülüğünde belde merkezinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.

Sulusaray Belediyesi ve Nevşehir İl Özel İdaresi işbirliği  ile Kasabamız Hacı Ömer SEVİMLİ Sokağında Beton Parke ve sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirildi. Yaklaşık 1 km. uzunluğundaki yol çalışması kapsamında bordür dizimi ve menfez yapımı düzenlemeler yapılarak söz konusu sokak vatandaşların kullanımına sunuldu.
Belediye Başkanı Bayram YILMAZ yapılan çalışmalarla beraber Kasaba halkının rahat ve konforlu ulaşıma kavuşturduklarını belirterek ihtiyaç duyulan tüm cadde ve sokaklarda benzer hizmetlerin devam edeceğini belirterek desteklerinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekillerimize ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterimize teşekkürlerini sundu.