SULUSARAY BELDESİ, CUMHURİYET MAHALLESİ, ŞEHİT MEHMET KORKMAZ CADDESİNDE KİLİTLİ PARKE TAŞI UYGULAMASI…

asabamıza modern ve estetik bir görünüm kazandıran kilit parke taşı uygulaması belde merkezindeki mahallelerde yeniden başlatıldı.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belde Belediye Başkanımız Bayram YILMAZ , “Plan dahilinde gerçekleşen kilitli parke taş döşeme işlemi beldemizi daha yaşanabilir ve modern bir yer haline getirecektir. 2021 yılında da belde merkezindeki eksik kalan mahallelerde kilitli parke taş çalışmalarını kaldığı yerden devam ettireceğiz. Beldemize eksiksiz hizmet sunabilmek için birçok mahallede ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır. Gayemiz Sulusarayımızı her alanda modern bir belde haline getirmektir .” diye konuştu.