Nevşehir Sulusaray Belediyesi

KASABAMIZA MOBESE SİSTEMİ KURULUYOR

Kasabamızın ana giriş çıkışları ve 10 önemli noktaya mobese sistemi, kameralar kuruluyor.
Kasabamıza kurulacak olan kameralar,hareket sensörü,gece görüş özelliği ve plaka okuma sistemi gibi son teknoloji ile donatılmış olacak.
Bu sistemim kurulmasıyla birlikte Kasabamızda yaşanabilecek,hırsızlık,dolandırıcılık,trafik kazası vb gibi olayların aydınlatılması ve caydırıcı sebep olması açısında Kasabamız daha güvenli hale gelmesi hedefleniyor.
Sulusaray belediyesi tarafında hayata geçirilen bu proje yaklaşık 300,000 Türk Lirası maliyeti olacak.Kameraların monte edileceği direklerin dikilme işlemi gerçekleştikten sonra montaj işlemine geçilecek,yaklaşık 15 gün içerisinde bu sistemin hizmete girmesi tahmin ediliyor.