CORONAVİRÜS SALGINI İLE İLGİLİ ALINAN ÖNLEMLER

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Sulusaray Belediyesi kasaba genelinde halkın yoğunlukla kullandığı alanlarda dezenfekte çalışmaları yaptı.

Dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında vatandaşların sürekli temas ettiği tutamaklar, dezenfeksiyon ediliyor. Virüs ve bakteri dezenfeksiyonunda insan ve çevre sağlığına zararlı olmaması için özel kimyasallar kullanılıyor. Belediye Başkanı Bayram YILMAZ’ın talimatıyla başta Sulusaray Belediyesinin birimleri olmak üzere kasabada bulunan cami, işyerleri, ,bakkallar, halk otobüsleri,  umumi wc’lerde dahil bütün kamusal alanlar corona virüs’e karşı ilaçlandı. Çalışmaların bundan sonrada titizlikle sürdürüleceğini kaydeden Sulusaray Belediye Başkanı Bayram YILMAZ, “Tüm dünya genelinde etkisi görülen ve ülkemizde de vakaların görülmeye başlandığı corona virüs’e karşın belediye olarak halkımızın yoğunlukla kullandığı alanlarda ve belediyemiz birimlerinde gerekli ilaçlama çalışmalarını yaptık. Bundan sonraki süreçte de bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın da bu konuda gerekli tedbirlerini almalarını öneriyoruz. Tedbir bizden, takdir Yüce Allah’tan” ifadelerinde bulundu.