Belediyemizce Korona Virüs e karşı Dezenfektan Dağıtımı

Neredeyse tüm dünya ülkelerine yayılarak pandemiye dönüşen Koronavirüs salgını ile ulusal ölçekte mücadele devam ederken; yerelde de virüse karşı savaş kesintisiz sürüyor. Sulusaray Belediyesi’nin, okul, cami, sağlık ocağı, parklar gibi ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Sulusaray Belediye BaşkanıBayram YILMAZ Koronavirüs ile mücadele kapsamında bu kez de steril ortamda 50 cc’lik şişelere doldurulan dezenfektan üründen dağıtıldı. İşyerleri ve yoldan geçen vatandaşlara yapılan dezenfektan ürün dağıtımı büyük ilgi gördü. Sulusaray Belediyesi’nin salgına karşı verdiği mücadele nedeniyle, Başkan Bayram YILMAZ’a ve sahada çalışan belediye ekiplerine teşekkür ettiler.