Başkanlığımızca koronavirüs mücadelesi kapsamında dezenfektan stantları yerleştirildi

Nevşehir-Sulusaray Belediye Başkanlığı tarafından koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında vatandaşların yoğun kullandığı noktalara dezenfektan stantları yerleştirildi. Sulusaray Belediye Başkanı Bayram YILMAZ konu ile ilgili olarak;

‘Normalleşme sürecinde sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması maksadıyla Sulusaray Belediyesi olarak vatandaşlarımızın toplu bulunmak durumunda kaldığı mekânlar için dezenfektan stantları yerleştirdik. Stantlar, halkımızın virüse karşı el hijyeni konusunda sıkıntıya düşmemesi için hazırlandı. Bu noktada halkımıza düşen, sosyal mesafe, maske ve kişisel hijyen konularında gerekli hassasiyeti göstermek. Biz Sulusaray Belediyesi olarak onların yanındayız.’ İfadelerinde bulundu.