Sulusaray Belediyesi

Devam Eden Projeler

YOL VE GENİŞLETME ÇALIŞMASINA BAŞLANDI

Sulusaray belediyesi tarafından yol açma, genişletme çalışması başlatıldı. Sulusaray’da yol genişletme çalışmaları devam ediyor. Sulusaray yol genişletme çalışmaları kapsamında yeni mahalle halı saha yanı ve Cumhuriyet mahallesi öz yolunda genişletme çalışmaları başladı. Sulusaray belediye başkanı Bayram Yılmaz yeni mahalledeki yol açma işi bitirdik alt yapı kanalizasyon ve içme suyu hattını çektikten sonra kilitli parke taşı yapacağız dedi.

KATEGORİDEKİ DİĞER PROJELER

Başkanımız